© 2019 by Marjolein van den Broek - Horse Awareness 

Marjolein@horse-awareness.nl

06-17798982

 

Marjolein van den Broek

Sinds dat ik mij kan herinneren ben ik tussen de paarden geweest. Zodra het kon begonnen op de manege, vervolgens eigen ponies gekregen en een opleiding gevolgd bij DressuurNatuurlijk - School voor mens en paard.

 

Van kinds af aan voelde ik me al aangetrokken om op een andere manier met paarden om te gaan dan we op de manege hebben geleerd. Zo besloot ik zelf op 14 jarige leeftijd bitloos te gaan rijden en een barebackpad was al snel het volgende wat ik voor mijn verjaardag vroeg.

Zorgeloos liep Maris los tijdens het wandelen over de heide en door het bos. Geen benul wat ik deed, maar het leek te werken! Onze band was beter dan ooit.

Nu begrijp ik beter waarom het werkte wat ik deed en leer ik graag iedere paardeneigenaar hoe je dit kunt bereiken!

Intussen mag ik mij rijk rekenen met 3 lieve paardenvrienden. Special Edition (Pinto ruin van 2007), Maris (Haflinger merrie van 2001) en Maris haar dochter Heasel van 2008.

Sinds april 2017 werk ik samen met HorseConnect. Een uniek platform dat professionals verbind. Mijn visie sluit direct aan bij de holistische en integrale aanpak. Door een mix van verschillende onderzoeks- behandel- en trainingsmethodes te bundelen, kunnen we op een paardvriendelijke manier de gezondheid van paarden verbeteren!

Door het volgen van vele cursussen en workshops blijf ik mijn vakgebied en expertise vergroten. Lees hier onder wat meer over mijn opleiding en ervaring.

Opleiding

3 jarige opleiding tot holistisch training & instructeur bij Dressuur Natuurlijk, School voor mens en Paard.

Ruime ervaring met beleren en inrijden van verschillende rassen, waaronder ook hengsten.

Gewerkt bij Stoeterij Woeste Hoeve te Bergeijk.

Lessen, workshops & clinics gevolgd bij o.a.:

Wendy Murdoch

Angele van Tilburg

Manolo Mendez

Ton Duivenvoorden

Bent Branderup

Belinda Bolsenbroek

Karen Rohlf

Arne Koets

Bruno Rodriguez da Silva

Leandra Theunissen

Helmut Oberhausen(SRS)
Liesbeth Jorna