© 2019 by Marjolein van den Broek - Horse Awareness 

Marjolein@horse-awareness.nl

06-17798982

Marjolein van den Broek

Meer dan een rijles..

 Wil jij meer plezier met je paard?

 Wil jij meer bereiken met minder hulpen?

 Zoek jij naar een gevoel van eenheid?

 

 

Zoveel combinaties, zoveel dromen. Ieder mens en paard is uniek! Daarom is bij ons geen enkele les hetzelfde. Iedereen heeft iets anders nodig, dus daar passen wij onze lessen op aan.

 

'Hakken laag, binnenbeen, buitenteugel, recht zitten en voor je kijken!'... Het klinkt je vast niet onbekend. Sommige dressuurlessen lijken bijna een soort reeks van commando's. Niet bepaald gezellig. Maar waarom? Wat bereik je met die reeks aan handelingen?

In onze lessen focussen wij op het hoe en waarom. Wij bieden de ruiter specifieke oefeningen aan die direct aan het licht brengen waar de knelpunten zitten. Hierdoor ontstaat er een duidelijk stappenplan en succeservaring bij zowel ruiter en paard. 

Paarden trainen is communiceren met een dier dat onze taal niet spreekt. Hierdoor kunnen er misverstanden en onbegrip ontstaan. Wij leren je hoe je dit kunt voorkomen door te begrijpen wat je uitstraalt naar je paard en wanneer je wat, hoe moet vragen. Door de ruiter mee te laten denken over het hoe en waarom ontstaat er een trainers mindset, die er voor zorgt dat hij ook buiten de lessen precies weet wat zijn paard nodig heeft. 

Iedere wens vraagt om een unieke aanpak, kies hier onder wat bij jou past!