© 2019 by Marjolein van den Broek - Horse Awareness 

Marjolein@horse-awareness.nl

06-17798982

Over mij

Marjolein van den Broek begeleidt mens en paard naar het team waar ze van dromen. Dit doen zij door ruiters bewuster te maken van zichzelf en de invloed zie zij uitoefenen op hun paard.

It's in the name... Horse Awareness is niet zomaar een naam. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen en paarden bewust te maken van hun mentale, emotionele en fysieke kunnen om zo het welzijn van mens en paard te optimaliseren. Ik heb een heldere missie; meer bewustwording creeren en daarmee zoveel mogelijk mensen en paarden helpen naar een prettige, veilige en bewuste samenwerking! Hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan een meer paardvriendelijke en bewuste paardenwereld. Dit doe ik door klassieke principes te combineren met Natural Horsemanship vanuit verschillende stromingen, zodat ik de instructie en training aan kan passen aan ieders situatie.

Door middel van continue bijscholing zorg ik ervoor dat ons aanbod zo compleet en up to date mogelijk is en blijft. 

Ik bekijk alles vanuit een holistisch oogpunt. Gedrag gaat namelijk verder dan training! Mijn kennis over hoefverzorging, biomechanica, voeding, huisvesting, zadels en nog vele andere aspecten gebruiken ik dan ook graag bij het vinden van een passende oplossing en doelstelling voor al mijn klanten. Voor ieder mens, ieder paard en ieders wensen! Ongeacht je discipline, leeftijd of niveau.

Meer weten? Lees snel meer over mij en mijn werkwijze!