© 2019 by Marjolein van den Broek - Horse Awareness 

Marjolein@horse-awareness.nl

06-17798982

Succesverhalen

Ik wil graag iedereen bedanken die ik al heb mogen begeleiden.

Lees hieronder een aantal succesverhalen waar wij onwijs trots op zijn!

Victoria & Gentleman, Missy & Sproet

Wat ben ik blij dat ik Marjolein gevonden heb! Zij geeft op een hele relaxte manier les. Voelt goed aan wat er nodig is voor paard en ruiter. 

Tijdens de les heeft ze alle tijd voor mijn vragen en is haar kennis onuitputtelijk. 

Dankzij haar ben ik mijn angst kwijt en voel ik mijn paarden steeds beter aan en hebben we weer plezier met elkaar. 

Kim & Elmo

Ik ben begonnen met rijden bij Marjolein, nadat mijn paard Elmo en ik elkaar een beetje kwijt aan het raken waren door miscommunicaties en daardoor frustraties in het rijden. Er ging een wereld voor ons open! Marjolein verbreedt haar horizon door allerlei clinics/cursussen te volgen, en die kennis neemt ze allemaal mee naar de les. Centered riding, de hoeven van mijn paard, het harnachement, biomechanica-wat er gebeurdt in het paardenlijf als je een bepaalde oefening rijdt/vraagt etc. Die info wordt met rust en geduld gedeeld door Marjolein, niks is haar teveel. Hierdoor is er ontzettend veel afwisseling in de les, wat zowel mij als Elmo enorm bevalt! Door de rust en de eerlijke manier van communiceren met Elmo, hebben wij beiden weer ontzettend veel plezier in het trainen. Paardrijden heeft voor mij een andere dimensie gekregen. Dank je wel Marjolein!

Elke & Kimmie

In alle rust en met enthousiasme weet Marjolein haar kennis over te dragen. Een talent wat absoluut niet iedere trainer bezit!
Ze kijkt naar het totale plaatje van mens en dier en daarmee zorgt ze voor lessen waarin beide kunnen groeien. De inzichten die ik de laatste periode heb mogen krijgen, maken dat de relatie en het vertrouwen tussen mij en mijn paard ontzettend zijn gegroeid. Erg prettig dat we, ook na een paar lessen al, resultaat zien. Zo gaan we steeds een stapje verder, heerlijk op ons eigen tempo!

Ramona & Evy

Marjolein geeft geduldig, duidelijk en met hart voor zowel paard als mens les en heeft een hele heldere kijk op onderliggende oorzaken van het gedrag van een paard. Zeker een aanrader als instructrice, om dichter bij je paard te komen en samen te groeien!

Ilona & Atos

Marjolein heeft mij heel fijn geholpen met m'n haflinger Atos. We hebben lessen gehad in loswerken, grondwerk, rijden en een stukje rechtrichten. Marjolein vroeg telkens waar ik behoefte aan had en speelde hier gelijk op in. Ik heb zoveel geleerd over lichaamstaal in het loswerken, houding en zit in het zadel, welke hulpen te geven en ga zo maar door. Waar ik Atos eerst niet eens een volledige ronde op de hoefslag kon houden, laat ik hem nu van gang veranderen op ademhaling!

Marjolein heeft me zo'n belangrijke dingen geleerd die nooit eerder iemand me verteld heeft. En altijd met hetzelfde enthousiasme en plezier. Ook stond ze altijd klaar met materiaal wat ik kon lenen en met tips voor een goede osteopaat,  zadelpasser, tandarts, etc. Als je iemand zoekt die met net zoveel liefde met je paard bezig is als jij, moet je bij Marjolein zijn!

Marly met Tara & Ugenike

Ik was op zoek naar een andere, bredere kijk op het trainen van paarden. Ik merkte dat ik behoefte had aan meer verdieping en het opbouwen van meer vertrouwen in de samenwerking met mijn paarden. Ik ben begonnen met lessen bij Marjolein met onze connemara pony Tara. Tara was nog maar kort bij ons, had weinig vertrouwen in mensen, was erg gespannen, maar vooral ook erg introvert en heel braaf (te braaf) waardoor niet iedereen zag wat er aan de hand was. Marjolein had dat meteen door en paste haar les hierop aan. Al een paar lessen verder merkte ik dat diezelfde pony veel gelukkiger, extraverter, nieuwsgieriger en opener was geworden. Dat is heel fijn om te zien! Ook met onze KWPN merrie Ugineke volg ik lessen werk aan de hand. Ugineke is herstellende van een peesblessure, daarom is het super belangrijk dat we haar niet overbelasten en op de juiste manier sterker maken en meer in balans brengen. Ze zal moeten revalideren van haar blessure. Marjolein haar kennis van zowel het mentale als het fysieke paard maakt dat zij precies de ondersteuning is die ik op dit moment nodig heb voor beide paarden! Daarnaast hebben we nog een jonge ruin rondlopen die we in de toekomst op een vriendelijke en ontspannen manier willen gaan beleren, ik heb er alle vertrouwen in dat Marjolein ook hierbij de juiste persoon is om ons te helpen! Marjolein is iemand met veel kennis over- en gevoel voor paarden, die niet in hokjes denkt, open staat voor iedereen en zowel mens als paard in hun kracht kan zetten.

Lisa Heijman & Lika

Toen ik besloot een veulentje te kopen wilde ik natuurlijk wel een goede start maken. Ik kwam via een vriendin bij Marjolein terecht. Zij heeft mij heel fijn geholpen vanaf het begin.Door haar begeleiding met het trailerladen hebben we de verhuizing voorspoedig kunnen laten verlopen zonder al teveel stress. Ze neemt alle tijd voor je en legt alles duidelijk uit, en mocht ik later nog vragen hebben kon ik altijd contact met haar opnemen om advies te vragen.Het is fijn dat ze altijd erg betrokken is bij onze ontwikkelingen. Voor mij een echte aanrader voor anderen!

Elvira Noot

Marjoleinis  als gastinstructrice aanwezig geweest bij de NH Experience 'Focus on Physique' editie.
Ze heeft dag 2 volledig voor me overgenomen en onze leergierige studenten de ins & outs van de basis scheefheden en het rechtrichten in theorie en praktijk bij gebracht.
We hebben genoten van haar lesstijl en haar kennis en wij als team hebben genoten van de uitstekende samenwerking.
Marjolein weet waar ze het over heeft en werkt professioneel zowel met onze studenten als met hun paarden.
Bedankt Marjolein. Er is zeker ruimte voor verdere samenwerking in de toekomst!

Yvonne Heeren & Grandour

Ik had Marjolein gevonden via internet. Ze sprak me aan gezien ze zoveel verschillende cursussen gevolgd had en veel met grondwerk werkt. Ik ben begonnen met lessen grondwerken en ik heb al veel geleerd dankzij haar. Marjolein legt alles heel duidelijk uit en weet waar ze over praat. Je hebt na de les genoeg om zelf te oefenen! Ze geeft fijn les daar ze zelf ook rustig is maar wel duidelijk.

Iris & Bertje

Ik heb een aantal keren gelest bij Marjolein met mijn shetlandpony. Wij zijn begonnen met lange lijnen om meer vertrouwen te krijgen en om uiteindelijk de stap naar het mennen te zetten. Met veel kennis en geduld legt Marjoein uit, er is veel ruimte voor vragen en uitleg in de les. Ook zijn we bezig geweest met rechrichten, gymnastiseren en grondwerk. Grondwerk vond Bert niet zo leuk en Marjolein leerde mij om daadkracht uit te stralen zonder boos te worden... Juist, met een shetlander is dat soms een hele klus. Ik ben blij dat ik altijd bij Marjolein terecht kan met vragen, tips en trucs!

1 / 1

Please reload